LADEN SLUIT

Contact

Ons Restaurant
Spaarnwouderstraat 99

2011 AC Haarlem

Telefoon
+31 (0) 23 540 40 30
Email
info@ristoranteluca.nl

Exclusieve garantie van Luca!

Wat Als Er Iets Mis Is Met Mijn Bestelling?

We hebben een toegewijd team die je bestelling in de gaten houd, van het moment dat je een bestelling plaatst tot het moment dat je de order ontvangt.

Ondanks dat we altijd uitkijken naar je order, kan er iets fout gaan. Wanneer dit het geval is adviseren wij je direct contact met ons opnemen via 023-5404030 of Info@ristoranteluca.nl

Wat Als Mijn Bestelling Te Laat Is?

Het kan mogelijk zijn dat je order vertraging oploopt. Dit kan ook door oorzaken buiten onze bezorgers om. Als dit gebeurd, proberen we altijd contact met je op te nemen om je op de hoogte te stellen van de vertraging. Ons team gaat zijn uiterste best doen om te zorgen dat je order zo snel mogelijk bij je arriveert.

Exclusieve garantie van Luca

Mocht je order na 30 minuten of meer dan aangegeven tijd arriveren zullen wij dit compenseren middels een voucher voor bestelde bedrag. Mocht je de voucher niet willen accepteren zullen wij, binnen alle redelijkheid, overgaan op terugbetaling van bestelde bedrag.

Dit geldt voor alle gevallen uitgezonderd situaties van overmacht door wegblokkades, noodweer, verkeersongeval en daaraan gerelateerde omstandigheden.

Wat als de inhoud van mijn bestelling niet klopt?

Wij gaan vanaf het moment dat je besteld tot aan levering zeer zorgvuldig om met je bestelling en hanteren ook diverse securitychecks. Mochten er toch verkeerde of incomplete orders door ons worden afgeleverd adviseren wij je direct contact met ons op te nemen. Wij zullen het probleem meteen en zonder wachttijden proberen op te lossen.

Exclusieve garantie van Luca

Bij duidelijk manco van onze kant zullen wij altijd de juiste gerechten alsnog en kosteloos aan onze klanten op zo’n kort mogelijke termijn aan te bieden. Mocht je daarmee niet akkoord gaan vanwege tijdsredenen bieden wij een voucher aan voor bestelde bedrag. Mocht je de voucher niet willen accepteren zullen wij, binnen alle redelijkheid, overgaan op terugbetaling van bestelde bedrag.